ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ

Πάλι προκαλούν οι αναρχικοί με τρομερές φασαρίες στο κέντρο της Αθήνας , τα ΜΜΕ έστρεψαν την προσοχή τους στις συμπλοκές με τα μέλη της Χρυσής Αυγής που έκαναν την προγραμματισμένη εδώ και χρόνια συγκέντρωσή τους για την επέτειο των Ιμίων. Με καθυστέρηση φέτος λόγω του τετραήμερου πένθους για την κηδεία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. Δυστυχώς είχαμε επεισόδια και ο τραμαυτισμός ενός αναρχικού εάν και με θλίβει με αναγκάζει να πω ότι δεν είναι δυνατόν να μην τιμωρούνται οι κατά επάγγελμα επαναστάτες παιδιά των βορείων προαστίων που με το πορτοφόλι του μπαμπά γεμάτο, προσπαθούν να καλύψουν τα κενά τους σπάζοντας βιτρίνες όμως οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ δεν είναι εύκολος αντίπαλος και δυστυχώς για αυτούς δεν θα τους σώσουν οι υψηλές γνωριμίες τους.

3 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Δεν είσαι μόνο φασίστας είσαι και μαλάκας!

Ανώνυμος είπε...

monaxike lyke..

oi aristeroi einai miasmata tis koinonias,katoteroi anthropoi kai pneymatika k somatika,kompleksikoi,poulimenoi se ola,xoris aksies kai idanika.san tis aderfes pou den exoun kamia aksia,dinoyn ton antrismo tous..etsi kai oi aristeroi,anthropoi anaksiopistoi kai prodotes pou dystyxos tous epitrepoume na zoun sti koinonia mas k na ti molunoun.ena apo ta lathi tis dimokratias..aristeros= anthelinas,den dynatai ellinas kai aristeros.

monahikoslikos είπε...

Μάθε να πρώτα το ελληνικό αλφάβητο μαλακισμένο φασιστάκι και άσε τα κηρύγματα για τον Άνθιμο.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...