ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ευχόμαστε 2008 ευχές για εσάς και τις οικογένειες σας. Υγεία, χαρά και ευτυχία για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το 2008 θα είμαστε πάλι μαζί σας σαν blog γιατί ίσως η μετατροπή μας σε site να σας έκανε να πιστέψετε ότι το κάνουμε για τα χρήματα ήδη εταιρίες μας έχουν πλησιάσει και θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε ένα 1500άρι μηνιαίως ευρώπουλα πράγμα που πιστέψτε μας θα μας "βόλευε" αλλά δεν θα το κάνουμε γιατί................

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΗΘΕΝ.....

Προσωπικά η είδηση ότι ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού βούτηξε από τον τέταρτο όροφο στο κενό, μου είναι εντελώς αδιάφορη εάν δεν υπήρχαν οι οσμές των σκανδάλων που την συνοδεύουν. Όλοι συμφωνούμε ότι η προσωπική ζωή κάποιου είναι απαραβίαστη εκτός και εάν δεν την πληρώνουμε εμείς ,εάν όμως την προσωπική ζωή κάποιου την πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος τότε τα πράγματα αλλάζουν. Είπαμε ότι δεν θα μιλήσουμε στην παρούσα φάση αλλά το σχόλιο ενός αναγνώστη του μπλοκ ότι δεν μιλάμε για να καλύψουμε τον κ. Ζαχόπουλο μας ερέθισε. Γιατί έφτασε στο σημείο να μας πει ότι δεν θα κάναμε το ίδιο εάν στην θέση του ήταν η "ερωμένη" του, αυτό για μας είναι πρόκληση. Η ερωμένη λοιπόν του κ. Ζαχόπουλου του ζητούσε 200.000 ευρώ για να μην ανοίξει το στόμα της, και για να μην πάει στα κανάλια κασέτες ερωτικού περιεχομένου. Εκβίαζε για δουλειά την ώρα που άλλες κοπέλες με περισσότερα τυπικά προσόντα ήταν άνεργες και για να μην ανοίξω το στόμα μου άγιες μέρες που είναι θα σταματήσω εδώ. Όσο για τον κ. Ζαχόπουλο τον θέλουμε γερό και δυνατό για να τον "χτυπήσουμε" δεν ασχολούμαστε με ημιθανείς εμείς ........

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Eύη Τσέκου και Κάρλα Μπρούνι , Νικολά Σαρκοζί και Χρήστος Ζαχόπουλος. Κοιτάξτε τις δυο κυρίες, και σίγουρα θα καταλάβετε γιατί βούτηξε στο κενό ο άνθρωπος. Τα χάλια μας έχουμε ως φυλή ούτε ερωμένη δεν ξέρουμε να διαλέξουμε. Δεν θα προχωρήσω σε σύγκριση των δυο ανδρών, σεβόμενος τις κρίσιμες ώρες που περνάει ο πρώην γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού. Στο θέμα θα επανέρθουμε "σοβαρά" με στοιχεία και άποψη αλλά όχι τώρα, τώρα σεβόμαστε τον ανθρώπινο πόνο και βγάζουμε τον σκασμό. Το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν και κάποιοι "συνάδελφοι" που κανιβαλίζουν αλλά για αυτούς θα τα πούμε σύντομα.

"ΣΧΙΖΕΙ" ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ALPHA

28,4% μερίδιο τηλεθέασης έκανε η εκπομπή "πάμε πακέτο" στον ALPHA την Πέμπτη ξεπερνώντας σε μερίδιο τηλεθέασης τόσο τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΠΑΟ που συγκέντρωσε μόλις 17,9% όσο και τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ που συγκέντρωσε 17,5%. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σημειώνει επιτυχία και όλοι στο κανάλι της Κάντζας χαίρονται γιατί είναι από τους ανθρώπους που έχουν ένα καλό λόγο για όλους.

ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΣΤΟΝ ALPHA

Το πρώτο κεντρικό δελτίο στον ALPHA θα παρουσιάσει μόνη της πλέον η Έλλη Στάη στα μέσα Ιανουαρίου. Το γεγονός ότι η Έλλη Στάη είναι πάλι στο κανάλι της Κάντζας είναι το στοίχημα του Κοντομηνά που θέλει το δελτίο του να ανακάμψει και πάλι ,και να ανέβει από την τέταρτη θέση που είχε κατρακυλήσει το προηγούμενο διάστημα με την Μάρα Ζαχαρέα. Η Έλλη Στάη ξέρει να "ανεβάζει" τα νούμερα της AGB και το έχει αποδείξει στο παρελθόν τόσο στον ANT1 όσο και στο MEGA το θέμα είναι εάν θα τα καταφέρει το ίδιο καλά και στον ALPHA. Η γνώμη μας είναι ότι είναι περισσότερο δύσκολο αυτή την φορά γιατί οι δύο μεγάλοι ανταγωνιστές έχουν βρει τον ρυθμό τους (MEGA , ANT1) ενώ το ALTER με τον Νίκο Χατζηνικολάου είναι το κανάλι που θα πληγεί περισσότερο από την προσπάθεια της Έλλης με τα όμορφα μάτια και τις ειρωνικές ερωτήσεις.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ

Με πάνω από 200 επισκέψεις την ημέρα , και παρόλα τα προβλήματα συνεχίζουμε μέσα στους 5 μήνες λειτουργίας του blog μας με πάνω από 17000 επισκέψεις. Το 2008 θα γίνουμε site και θα παρέχουμε σε όλους σας περισσότερη ενημέρωση αλλά και ψυχαγωγία.

ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ

Σε πέντε λεπτά όλα μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Τα περισσότερα πράγματα αλλάζουν σε δευτερόλεπτα όπως η γέννηση ενός παιδιού ή ο θάνατος ενός ηλικιωμένου. Όμως η ζωή δεν τα φέρνει πάντα "ίσια" δεν πεθαίνει πάντοτε αυτός που έχει "ολοκληρώσει" τον κύκλο του και νιώθει πλήρης ημερών, ένα τροχαίο μπορεί να κόψει βίαια το νήμα της ζωής σε έναν νέο άνθρωπο.Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι μπορεί να του συμβεί τα επόμενα πέντε λεπτά. Όλα αυτά θυμίζουν την εφήμερη ανθρώπινη φύση και την ματαιότητα της ανθρώπινης ύπαρξης, όμως για κάποιους αυτά είναι ψιλά γράμματα.

ΠΡΩΤΟΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΕΧΘΕΣ

Την πρωτιά κέρδισε στην ζώνη της η εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου χθες , αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό. Ακολούθησε ο Γιάννης Πρετεντέρης ενώ ο Νίκος Ευαγγελάτος τερμάτισε τρίτος.

ΒΛΑΚΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Θα ήθελα αυτή την περίοδο να κάνω διακοπές όχι για τα Χριστούγεννα αλλά πάνω από ένα μήνα. Δεν ξέρω γιατί αλλά έμπλεξα πάλι σε περιπέτειες. Ίσως είναι στο αίμα μου η περιπέτεια αλλά δεν θεωρώ ότι κάθε περιπέτεια θα έχει και την καλύτερη κατάληξη. Σίγουρα δεν θα περίμενε κανείς από μένα ότι θα έκανα πίσω σε οτιδήποτε κάνω στην ζωή μου, αλλά αυτή την περίοδο θα το ήθελα πάρα πολύ. Δεν υπάρχει λόγος για κάποιον που έχει μάθει στην ζωή να τα κερδίζει όλα με πολύ κόπο, να αρχίσει ξαφνικά να κλείνετε στο "καβούκι" του όμως σε μένα αυτή την περίοδο αυτό έχει συμβεί. Και πάμε τώρα στα καθημερινά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από το να πιστεύει κάποιος ότι όλα θα λυθούν ως δια μαγείας με την παραίτηση του Μαγγίνα από την θέση του Υπουργού Απασχόλησης, δεν λέω ότι δεν έπρεπε να παραιτηθεί, αλλά το ζήτημα της κοινωνικής ασφάλισης δεν θα λυθεί με την συγκεκριμένη απομάκρυνση.

ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΑΣ

Δυστυχώς έχουμε χάσει τους ρυθμούς μας τον τελευταίο μήνα. Δεν κάνουμε την δουλειά που πρέπει και το blog έχει χάσει την καλή λειτουργία που είχε το προηγούμενο διάστημα. Δεν είναι του παρόντος να εξηγήσουμε τους λόγους ούτε να απολογηθούμε. Πρέπει να ζητήσουμε ένα συγγνώμη από όλους εσάς που έχουμε χωρίς ουσιαστική ενημέρωση τον τελευταίο χρονικό διάστημα και ζητάμε την κατανόησή σας.

Ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ

Ο Νίκος Καρβέλας ζωντανά στην ΖΟΥΓΚΛΑ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου απόψε στις 22:30 στο ALTER.

ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΘΑ ΠΑΕΙ

Μου άρεσαν τα σχόλια σας στο προηγούμενο κείμενο. Δεν με προβλημάτισαν όμως για να είμαι ειλικρινής καθόλου. Ξέρετε γιατί; Μα γιατί τα λόγια "Ότι μπορεί να πάει στραβά θα πάει" είναι του μεγάλου Γερμανού Φιλόσοφου Φρειδερίκου Νίτσε. Είναι λόγια που τα βρίσκουμε και στην Αρχαία Ελλάδα "Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον μηδέ τοις Θεοίς μηδέ τοις ανθρώποις". Και αφού ούτε οι Θεοί δεν μπορούν να αποφύγουν την μοίρα τους γιατί να μπορώ να την αποφύγω εγώ ο κοινός θνητός; Όλα είναι προδιαγεγραμμένα είμαστε οι θλιβεροί "πρωταγωνιστές" ενός σεναρίου που έχει γραφεί για μας χωρίς καν την συγκατάθεσή μας. Μάλιστα πρέπει να ξέρετε ότι οι μεγαλύτεροι Άνδρες στην Παγκόσμια Ιστορία πίστευαν με πάθος την θεωρία του ΠΕΠΡΩΜΈΝΟΥ. (Συνεχίζεται εφόσον είναι προδιαγεγραμμένο)

ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Σάββατο σήμερα και μετά από απουσία 4 ημερών εξαιτίας μιας ίωσις που με ταλαιπώρησε είμαι και πάλι μαζί σας. Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο σκέφτομαι ότι σε αυτή την ζωή όλα μπορούν να συμβούν. Δυστυχώς και τα χειρότερα και για αυτό πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με απλά πράγματα που μας συμβαίνουν και να μην γκρινιάζουμε. Ο γράφων είναι από τους τύπους που δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα και γκρινιάζουν σε κάθε τι στραβό, για αυτό και όταν σκέφτομαι τι ήταν πραγματικά τόσο άτυχο από αυτά που έχω περάσει βρίσκω τώρα ότι ήταν όλα αναμενόμενα. Οι "αναποδιές" που μας τυχαίνουν δεν είναι και τόσο τυχαίες γιατί όπως λέει και ένας μεγάλος φιλόσοφος:"Ότι μπορεί να πάει στραβά θα πάει". Και ας έρθουμε πάλι στα δικά μας , τι και να λέω εγώ ότι είμαι άτυχος τι και να λέω οτιδήποτε αυτό που έχει σημασία είναι να πηγαίνουμε όσο το δυνατόν πιο ήσυχα απέναντι σε αυτά που μπορούν να μας τύχουν. Τι εννοεί ο "ποιητής" θα μου πείτε και δικαιολογημένα. Εννοώ ότι όταν δεν παίρνουμε τις προφυλάξεις μας είμαστε πιο ευάλωτοι στον κίνδυνο. Ο γράφων δυστυχώς για αυτόν πιστεύει στην μοίρα δηλαδή θεωρώ ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε ούτε μια γραμμή από ότι μας επιφυλάσσει το πεπρωμένο μας και εκεί βρίσκεται και η αιτία των προβλημάτων μου ότι θεωρώ ότι,ότι και να πράξω , ότι και να πω , ότι και να γράψω δεν θα έχει καμμία επίπτωση στην πορεία μου ,γιατί αυτή είναι προδιαγεγραμμένη. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;(Δεν συνεχίζεται χωρίς τις δικές σας απόψεις)

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ "ΔΑΝΕΙΚΑ" ΚΑΙ "ΝΟΜΙΜΑ"

Αγαπητό Press-gr δεν είναι δυνατόν να μιλάτε για το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και το δάνειο των 18 εκατομμυρίων ευρώ που πήραν δυστυχώς και οι τρεις συνιδιοκτήτες της εφημερίδας από την Τράπεζα Πειραιώς και να μην αναφέρεται τίποτα για την ιδιοκτησία της Τράπεζας. Ο κόσμος γνωρίζει που ανήκει η Τράπεζα καθώς γνωρίζει ότι είναι τουλάχιστον γελοίο το γεγονός ότι κάποιοι συμβούλευσαν τους τρεις αυτούς δημοσιογράφους να δημιουργήσουν καινούργια εταιρεία για να γλιτώσουν τους φόρους προς το δημόσιο μέχρι την εξόφληση του δανείου. Όμως δυστυχώς οι νομικοί τους σύμβουλοι ξέχασαν να τους πουν ότι η περίοδος που η Αγία Οικογένεια που χρηματοδότησε τους τρεις δημοσιογράφους δεν χαίρει της εκτίμησης του Πρωθυπουργού της Χώρας για αυτό και οι φόροι θα πληρωθούν κανονικά. Αποτέλεσμα είναι ότι πολύ σύντομα θα αγοραστεί μερίδιο ή και όλη η εφημερίδα από κάποιο που θα θελήσει να ξοδέψει τα λεφτά του για να εκβιάσει την κυβέρνηση να του χαρίσουν καμμία ΔΕΚΟ μια και βρισκόμαστε σε περίοδο ξεπουλήματος του εθνικού μας πλούτου αφού δεν μπορούμε να κάνουμε νοικοκύρεμα σε δημόσιους οργανισμούς που κατέστησε το ίδιο το κράτος ζημιογόνους και τους χρησιμοποίησε για να βολέψει τα κομματόσκυλά του. Τώρα καταλάβαμε και εμείς γιατί κανείς δεν μας απαντούσε για τις αναφορές μας στον κ. Καραμήτσο. Ελπίζουμε να μην έχουν εμπλακεί και στις άλλες δραστηριότητες του κ. Καραμήτσου γιατί εμείς θα δημοσιεύσουμε ότι έρθει στην κατοχή μας. Να ευχαριστήσουμε τους υπαλλήλους της ΔΟΥ Πειραιά που μας βοήθησαν να εμπλουτίσουμε τις "γνώσεις" μας για τον κ. Καραμήτσο με τα στοιχεία που μας έδωσαν.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...