ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Eύη Τσέκου και Κάρλα Μπρούνι , Νικολά Σαρκοζί και Χρήστος Ζαχόπουλος. Κοιτάξτε τις δυο κυρίες, και σίγουρα θα καταλάβετε γιατί βούτηξε στο κενό ο άνθρωπος. Τα χάλια μας έχουμε ως φυλή ούτε ερωμένη δεν ξέρουμε να διαλέξουμε. Δεν θα προχωρήσω σε σύγκριση των δυο ανδρών, σεβόμενος τις κρίσιμες ώρες που περνάει ο πρώην γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού. Στο θέμα θα επανέρθουμε "σοβαρά" με στοιχεία και άποψη αλλά όχι τώρα, τώρα σεβόμαστε τον ανθρώπινο πόνο και βγάζουμε τον σκασμό. Το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν και κάποιοι "συνάδελφοι" που κανιβαλίζουν αλλά για αυτούς θα τα πούμε σύντομα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

..."Στο θέμα θα επανέρθουμε "σοβαρά" με στοιχεία και άποψη αλλά όχι τώρα, τώρα σεβόμαστε τον ανθρώπινο πόνο και βγάζουμε τον σκασμό"!!!
Τι λες βρε παιδί μου!Ηθελα ναξερα θα ησασταν τοσο ευαίσθητοι στην αντίστροφη περίπτωση?Αν δηλαδή ειχε πηδήξει στο κενό η τωρινή κρατούμενη αντί αυτού του καριόλα του φαταούλα?

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...