ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ VS ΖΟΥΓΚΛΑΣ

Την Τετάρτη οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ του Νίκου Ευαγγελάτου έκαναν 19% μέσο όρο σε μια από τις χειρότερες επιδόσεις τους τα τρία χρόνια που η εκπομπή βρίσκεται στον "αέρα"(φέτος είναι η τρίτη χρονιά των ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ). Την επόμενη μέρα η ΖΟΥΓΚΛΑ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου περιορίστηκε στο 17% μέσο όρο κάνοντας δώρο στον Ευαγγελάτο την πρώτη του έστω και οριακή νίκη. Ήταν τόσο ηλίθια η επιλογή των θεμάτων του Μάκη που αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι θέλει και φέτος να "παραχωρήσει" την πρωτιά της πρώτης ενημερωτικής εκπομπής στις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια. Εάν έχει κουραστεί καλύτερα να σταματήσει για να μη διασύρει την ιστορία του. Ένα μικρό διάλειμμα θα έκανε καλό και στον ίδιο και στις εκπομπές του. Άλλωστε έχει βήμα στην εφημερίδα του για να λέει την άποψή του και να κάνει "ρεπορτάζ".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς τα νούμερά σου είναι στο περίπου και είναι λάθος. Πρώτη ανακρίβεια λοιπόν. Ας το προσπεράσω όμως. Το να είσαι σε ένα σταθμό (βλ. ΑΝΤ1) που τέλειωσε την Τετάρτη με 16,7 Μ.Ο. (πρώτος μαζί με το MEGA) και να κάνεις 19,3 είναι επιτυχία; Το να είσαι σε ένα σταθμό (βλ. ALTER) που ήταν τελευταίος την Πέμπτη με 10,2 Μ.Ο. (κι αυτό εξαιτίας του Μάκη αφού σχεδόν πάντα είναι μονοψήφιος ο Μ.Ο.του) είναι αποτυχία; Το να βγαίνεις (στον Στεφανίδη αναφέρομαι) 12 τα μεσάνυχτα με lead in 12,6 είναι ίδιο με το να βγαίνει ο αντίπαλός σου (ο Μάκης, αν υποθέσουμε πως είναι αντίπαλοι γιατί κι αυτό είναι δική σου αυθαιρεσία) με lead in 4,0 και μάλιστα σχεδόν μία ώρα νωρίτερα; Ασε που δεν μπορεί να γίνει καν σύγκριση μεταξύ μιας εκπομπής η οποία γράφει ιστορία εδώ και μια 15ετία με ένα πρόγραμμα που βρίσκεται στον αέρα μόλις 3 χρόνια κι αυτό μόλις μία φορά την εβδομάδα! Υπενθυμίζω πως ο Μάκης εμφανίζεται δυο φορές. Παρά τη δεδομένη λόγω χρόνου φθορά ο Μάκης θα μείνει στην ιστορία αφού έχει το δικό του πιστό κοινό και τα ρεκόρ που κατέγραψε δύσκολα θα σπάσουν αφού το σπορ που λέγεται τηλεόραση γίνεται ολο και πιο δύσκολο με τον ανταγωνισμό να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Ας κάνει κι Στεφανίδης τόσο μεγάλη σε διάρκεια πορεία -άλλωστε απ' αυτήν δεν κρίνονται όλοι;- και μετά τα λέμε. Και κάτι για το τέλος. Φέτος βρέθηκαν απέναντι μια φορά και θυμάσαι τι έγινε. Απατος πήγε ο μικρός Νικολάκης και η λοιπή αφρόκρεμα της ελληνικής δημοσιογραφίας (Στάη, Πρετεντέρης, Πολίτης) όπως και η περίφημη σειρά του STAR (Nip Tuck) Παρακαλώ το συγκεκριμένο να δημοσιευθεί, αν έχεις βεβαίως το θάρρος να δέχεσαι τεκμηριωμένες απαντήσεις σε σχόλια του... περίπου, τα οποία είναι και η σπεσιαλιτέ σου.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς τα νούμερά σου είναι στο περίπου και είναι λάθος. Πρώτη ανακρίβεια λοιπόν. Ας το προσπεράσω όμως. Το να είσαι σε ένα σταθμό (βλ. ΑΝΤ1) που τέλειωσε την Τετάρτη με 16,7 Μ.Ο. (πρώτος μαζί με το MEGA) και να κάνεις 19,3 είναι επιτυχία; Το να είσαι σε ένα σταθμό (βλ. ALTER) που ήταν τελευταίος την Πέμπτη με 10,2 Μ.Ο. (κι αυτό εξαιτίας του Μάκη αφού σχεδόν πάντα είναι μονοψήφιος ο Μ.Ο.του) και να κάνεις 17,3 είναι αποτυχία; Το να βγαίνεις (στον Στεφανίδη αναφέρομαι) 12 τα μεσάνυχτα με lead in 12,6 είναι ίδιο με το να βγαίνει ο αντίπαλός σου (ο Μάκης, αν υποθέσουμε πως είναι αντίπαλοι γιατί κι αυτό είναι δική σου αυθαιρεσία) με lead in 4,0 και μάλιστα σχεδόν μία ώρα νωρίτερα; Ασε που δεν μπορεί να γίνει καν σύγκριση μεταξύ μιας εκπομπής η οποία γράφει ιστορία εδώ και μια 15ετία με ένα πρόγραμμα που βρίσκεται στον αέρα μόλις 3 χρόνια κι αυτό μόλις μία φορά την εβδομάδα! Υπενθυμίζω πως ο Μάκης εμφανίζεται δυο φορές. Παρά τη δεδομένη λόγω χρόνου φθορά ο Μάκης θα μείνει στην ιστορία αφού έχει το δικό του πιστό κοινό και τα ρεκόρ που κατέγραψε δύσκολα θα σπάσουν αφού το σπορ που λέγεται τηλεόραση γίνεται ολο και πιο δύσκολο με τον ανταγωνισμό να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Ας κάνει κι Στεφανίδης τόσο μεγάλη σε διάρκεια πορεία -άλλωστε απ' αυτήν δεν κρίνονται όλοι;- και μετά τα λέμε. Και κάτι για το τέλος. Φέτος βρέθηκαν απέναντι μια φορά και θυμάσαι τι έγινε. Απατος πήγε ο μικρός Νικολάκης και η λοιπή αφρόκρεμα της ελληνικής δημοσιογραφίας (Στάη, Πρετεντέρης, Πολίτης) όπως και η περίφημη σειρά του STAR (Nip Tuck) Παρακαλώ το συγκεκριμένο να δημοσιευθεί, αν έχεις βεβαίως το θάρρος να δέχεσαι τεκμηριωμένες απαντήσεις σε σχόλια του... περίπου, τα οποία είναι και η σπεσιαλιτέ σου.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...