ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ VERTIGO ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ

Σε λίγες μέρες θα αρχίσουμε έναν σημαντικό διάλογο για τον Σιωνισμό και τα πλοκάμια του. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον VERTIGO για τις παρατηρήσεις του, στις οποίες θα απαντήσω σε μερικές μέρες. Θα ήθελα και τα δικά σας σχόλια για το θέμα. Εσείς πιστεύετε ότι ο Σιωνισμός είναι επικίνδυνος ή είναι αποκυήματα της φαντασίας κάποιων ρατσιστών και ακροδεξιών κύκλων η ύπαρξη του συγκεκριμένου προβλήματος. Θεωρείτε ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από τους Σιωνιστές αποσταθεροποίησης και διαμελισμού των άλλων φυλών ή μήπως όλα αυτά είναι αρρωστημένες φαντασίες. Περιμένω με ανυπομονησία τις απαντήσεις σας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αποκυήματα της φαντασίας της ακροδεξιάς κυρίως. Ο Σιωνισμός είναι πρόβλημα για τον κόσμο αλλά η συνεχής μεγαλοποίηση του προβλήματος καταντά τον χώρο γραφικό.

Επέτρεψε μου να προσθέσω και κάτι ακόμα. Η αντιπάθεια αυτή ζει κυρίως σε δύο μέρη του γενικότερου χώρου. Στους Ε/Σ ως κατάλοιπο του μίσους προς τους Εβραίους κατά τον Β Παγκόσμιο και στην παλιά -φανατικά θρησκευόμενη ως επί το πλείστον- άκρα Δεξιά. Άμα ανήκεις στην πρώτη κατηγορία (όπως υποψιάζομαι μια που μεταφέρεις ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής) κατανοώ και την στάση σου απέναντι στο ΛΑ.Ο.Σ σε προηγούμενο άρθρο, η είσοδος Εθνικιστών υποψηφίων στη βουλή θα είναι χτύπημα για το Ε/Σ κίνημα και την προσπάθεια του να ελέγξει τον εθνικιστικό χώρο. Άμα ανήκεις στην δεύτερη όμως δεν μπορώ να κατανοήσω την αντιπάθεια σου στο κόμμα αφού εμείς, οι Εθνικιστές, δραστηριοποιούμαστε στο ΛΑ.Ο.Σ λόγω ανάγκης, ενώ εσύ ίσως να ταίριαζες καλύτερα.

Με σεβασμό (πραγματικό, μην σε ξεγελάσει το ύφος που γράφω, είναι θυμός βλέποντας ότι η προσπάθεια μας να βάλουμε την πατριωτική φωνή στην βουλή συνεχίζει να χτυπιέται εκ των έσω αλλά είναι προσωρινός)
Κώστας

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...