ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Μιλώντας με ένα συναγωνιστή από την Αυστρία με ρωτούσε τι έγινε στις εκλογές. Μία από τα ίδια του είπα. Αυτοί με τον αέρα του Χάιντερ και του κόμματος Ελευθερίας είδαν και Κοινοβούλιο αλλά και κυβέρνηση. Σε κάποια στιγμή με λύπη μου είπε ότι το Έλληνας Εθνικιστής κοντεύει να γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο στην Ευρώπη!!!!! Δεν έχει και τόσο άδικο αφού ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να μπούμε σαν κόμμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ενώ στα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη αυτό έχει συμβεί. Χάρηκε όταν του είπα για τους τρεις μεμονωμένους εθνικιστές που κατάφεραν να μπουν στην Ελληνική Βουλή αλλά μόλις άκουσε ότι εξελέγησαν με το ΛΑ.Ο.Σ του Γιώργου Καρατζαφέρη και ότι αυτός είναι ο ηγέτης του κόμματος τότε έβαλε τα γέλια. Βλέπετε οι τοποθετήσεις και τα κατορθώματα του γραφικού Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ στο ευρωκοινοβούλιο είναι γνωστά. Όλοι φαντάζομαι ξέρετε ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν καταδίκασε τα εγκλήματα του κομμουνισμού στο Ευρωκοινοβούλιο και στην Ελλάδα κατέβασε Τούρκο Υποψήφιο Βουλευτή στον Νομό Ξάνθης. Η συζήτηση μετά περιστράφηκε στις γυναίκες και εκεί συμφωνήσαμε για την ανωτερότητα των Ουκρανών, Τσέχων, Σλοβάκων, Ιταλίδων και Λατινοαμερικάνων αλλά δυστυχώς ο Αυστριακός φίλος μου έχει παντρευτεί Ελληνίδα. Η πλάκα είναι ότι την γνώρισε στην Αυστρία όπου αυτή σπούδαζε. Τι να πει κανείς όταν η τύχη θέλει να σου παίξει άσχημα παιγνίδια στα παίζει.(Συνεχίζεται)

1 σχόλιο:

Νικολαος είπε...

Εχεις δικιο οταν μιλας για Κρατζαφερη, εχει ομως μερικα πολυ καλα στελεχη οπως ειναι ο Βοριδης και ο Βελοπουλος αλλα οταν μιλας για εγκληματα κομμουνισμου πρεπει να ξερεις οτι τα περισσοτερα τα εχουν κανει στην ελλαδα οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ πχ Ζερβας μαζι με τον βελουχιωτη με προσχημα την ελευθερια. Μην ξεχνας οτι εμεις δεν ειχαμε κομμουνιστικη Δικτακτορια.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...