Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΑΣ

Δυστυχώς αρκετοί συμπολίτες μας δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Σιωνισμός. Επειδή έτυχα σε μια συζήτηση που κάποιοι συνομιλητές μου έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν τους είπα την λέξη Σιωνιστές. Ο Σιωνισμός είναι η προσπάθεια των Εβραίων να κυριαρχήσουν τον κόσμο οικονομικά θεωρώντας ότι είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού(αυτοί που σταύρωσαν τον Υιό του). Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είναι ιερά τους βιβλία στα οποία αναφέρονται υποτιμητικά σε όλες τις φυλές και ζητάνε την εξολόθρευση τους και την υποταγή τους στον ΕΚΛΕΚΤΟ ΛΑΟ των Εβραίων. Δεν ισχυρίζομαι ότι όλοι οι Εβραίοι ισχυρίζονται ότι πρέπει με κάθε τρόπο να πατήσουν επί πτωμάτων και να καταστρέψουν όλες τις άλλες φυλές αλλά η συντριπτική τους πλειοψηφία πάνω από το 80% έχει γαλουχηθεί με αυτά τα παραμύθια. Ο Ιουδαϊσμός(επίσημη θρησκεία των Εβραίων) αρνείται την ύπαρξη του Χριστού στην γη, και αρνούνται την ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ. Λένε ότι ήταν ένας απλός προφήτης και τίποτα παραπάνω. Θεωρούν ότι όλες οι άλλες φυλές είναι μι άσματα και πρέπει να υποταγούν στους Εβραίους!!!!!!! Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών που κυκλοφορούν και στην πατρίδα μας από τις εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ πρέπει να διαβαστούν από κάθε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ(Συνεχίζεται προσεχώς)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μερικές απορίες-παρατηρήσεις που έχω προς εσένα και τους ομόθρησκους-ομοϊδεάτες σου:
1) Αφού μισείτε τόσο πολύ τους Εβραίους και τον Ιουδαϊσμό γιατί, όχι μόνο δεν έχετε αποκυρήξει την Παλαιά Διαθήκη, που είναι το Ιερό τους κείμενο, αλλά αποτελεί Ιερό κείμενο και για σας? Είναι γνωστό ότι οι τρείς μονοθεϊστικές θρησκείες συνδέονται με μια παράξενη συγγένεια: ο Χριστιανισμός και ο Μωαμεθανισμός είναι αδερφάκια και παιδιά του Ιουδαϊσμού. Άρα είναι σαφές γιατί σφάζεστε: γιατί είστε συγγενείς και γείτονες και ανέκαθεν ποθούσατε ο καθένας την υπερίσχυσή του στην τόσο σημαντική ιστορικά περιοχή της Μεσογείου.
2) Σα δημοσιογράφος που είσαι θα ξέρεις καλύτερα από μένα ότι υπάρχει ένας σκασμός από πηγές και βιβλία ολόκληρα που αμφισβητούν ευθέως την εγκυρότητα των πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών. Παρά πολλές είναι, δε νομίζεις? Εγώ φυσικά δεν έχω την επιστημονική επάρκεια να αποδείξω ότι είναι παραμύθι, εσύ όμως την έχεις για να τα δέχεσαι τόσο εύκολα ως αληθινά? Είσαι σίγουρος ότι θα ήθελες να μοιράζονται και στα σχολεία με τόσες αμφισβητήσεις γύρω απ’ αυτά? Για σκέψου το καλύτερα.
3) Το ότι οι Ιουδαίοι αμφισβητούν τη θεϊκή φύση του Χριστού, άρα και την "ανάστασή" του δεν είναι απόδειξη ότι θέλουν να υπερισχύσουν στον κόσμο. Είναι απλά μια απόλυτα αναμενόμενη θρησκευτική διάσταση. Αυτό έλειπε να τον παραδέχονταν ως θεό. Καμιά θρησκεία δεν μπορεί να παραδεχτεί τη θεϊκή προέλευση των άλλων θρησκειών γιατί έτσι αυτομάτως ακυρώνει τον εαυτό της. Η εξήγηση για το ότι θέλουν να κυριαρχήσουν τον κόσμο οικονομικά είναι πολύ απλή: για τον ίδιο λόγο που ήθελε, και θέλει, και ο Χριστιανισμός, και τα κατάφερε (ας είναι καλά ο πατροκτόνος και συζυγοκτόνος Μέγας Κωνσταντίνος, "δοξασμένο" το όνομά του).

Αυτά τα ολίγα, έτσι περισσότερο για να ανοίξουμε κουβέντα, από έναν υποδειγματικά άθρησκο.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...