ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ(ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΔ Β'ΑΘΗΝΑΣ)

Μια καλή επιλογή για όσους ψηφίσουν το κόμμα της ΝΔ στην β' Αθήνας είναι ο δημοσιογράφος Πάνος Παναγιωτόπουλος σας παραθέτουμε ένα βιογραφικό του σημείωμα για να δείτε τις δραστηριότητες που έχει αναπτύξει μέχρι σήμερα. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΑΘΗΝΑΣ Σύντομο βιογραφικό Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12.11.1957. Έχει ένα γιο.Επάγγελμα: Δικηγόρος- Δημοσιογράφος.Σπουδές: Έκανε σπουδές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (πολιτικός μηχανικός), στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο Vincennes στο Παρίσι. Είναι απόφοιτος του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών.Ξένες γλώσσες: Γαλλική, Αγγλική.Διεύθυνση: Γραφείο: Σόλωνος 51, 10673, Αθήνα, τηλ.: 210-3616111, Φαξ 210-3608210. Κοινοβουλευτικές δραστηριότητες Εξελέγη βουλευτής της Β΄ Αθηνών με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 2000 και του 2004. Μετείχε επίσης στην επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος. Πολιτικές - κοινωνικές δραστηριότητες Διετέλεσε υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας από 10.03.2004 έως 14.02.2006. Επίσης, διετέλεσε μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Ν.Δ. Άσκησε για πολλά χρόνια διοικητικά καθήκοντα σε διευθυντικές θέσεις των Μ.Μ.Ε. κυρίως στον ιδιωτικό τομέα. Μεταξύ άλλων υπήρξε διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ 100,4 FM, διευθυντής ειδήσεων του STAR TV και διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών της ΕΤ1 και της τηλεόρασης του ΑΝΤΕΝΝΑ. Ιδρυτικό στέλεχος του δημοτικού ραδιοσταθμού 9,84 FM και συνεργάτης του ραδιόφωνου του ΑΝΤΕΝΝΑ 97,1 FM και PLANET 104,5 FM. Εργάσθηκε ως πολιτικός συντάκτης και αρθρογράφος στις εφημερίδες "Καθημερινή", "Ελεύθερος Τύπος", "Απογευματινή", "Βραδυνή" και "Βήμα". Υπήρξε μέλος της ηγεσίας της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. (μέλος του Τμήματος Νεότητας της Διοικούσας Επιτροπής) στέλεχος της Επιτροπής Κυβερνητικού Προγράμματος (1984-1985). Διετέλεσε αρμόδιος της Ν.Δ. για θέματα ενέργειας και φυσικών πόρων, για τον Ε.Ο.Τ. και την Επιχείρηση Τουριστικών Ακινήτων Α.Ε. Έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία και με τιμητικές διακρίσεις. Μεταξύ αυτών με το βραβείο Ελληνικής Τηλεόρασης (1992) το βραβείο του Ιδρύματος Μπότση, το βραβείο της Ελληνικής Εταιρείας Χριστιανικών Γραμμάτων και με τιμητική διάκριση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων. Έχει κάνει πολλές διεθνείς δημοσιογραφικές αποστολές και συνεντεύξεις με προσωπικότητες απ' όλο τον κόσμο όπως ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο τέως πρόεδρος της Ρωσίας Μπορίς Γιέλτσιν, ο ηγέτης των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν, οι πρώην πρωθυπουργοί της Γαλλίας Ζυπέ και Μωρουά κ.ά. Άσκησε δικηγορία με ειδίκευση σε ποινικές και εταιρικές υποθέσεις. Είναι μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Υπηρέτησε τη στρατιωτική θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία. Επιτροπές της Βουλής Ειδική Διαρκής Επιτροπή Ευρωπαϊκών Κοινοτικών Υποθέσεων Θέση: Μέλος Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος Θέση: Μέλος Διεύθυνση e-mail Βουλευτήppanagiotopoulos@parliament.gr

6 σχόλια:

ROLLIGANS είπε...

O "κόκκινος Πάνος" θα έπρεπε να κοκκινίζει από ντροπή, μαζί κι όσοι τον ψήφισαν. Δεν ξεχνάει κανείς την ιστορία με τις πίτσες και τον Βασίλη Λεβέντη. Προσπάθησε να τον ξεφτιλίσει και του γύρισε μπούμερανγκ μ' αποτέλεσμα να γίνει ρόμπα στο πανελλήνιο! Μαύρος ο Πάνος προσεχώς!

Ανώνυμος είπε...

Παρακολούθησα τον κ.Παναγιωτόπουλο στο Alter το βραδυ της 11/9/07. Ειλικρινά ντράπηκα που είμαι Ελληνας, αλλα περισσοτερα ντραπηκα για αυτούς που τον ψηφίζουν. Ο ανθρωπος απευ8υνοταν στο τηλεοπτικο κοινο λες και ολοι ηταν βλάκες....,εκτος και πιστευε αυτα που έλεγε οπότε ειναι επικινδυνος

ΜΑΥΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός ότι ο Παναγιωτόπουλος θέλησε να κοροιδέψει το Λεβέντη (άσχετα αν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων φέρθηκε αξιοπρεπέστατα και στα μάτια κάθε σοβαρού ανθρώπου ο Παναγιοτόπουλος ξεφτυλίστηκε), παρ όλα αυτά μετέπειτα ο καραγκιόζης έγινε υπουργός , ενώ ο Λεβέντης ποτέ δε κατάφερε να εισέλθει στη βουλή φανερώνει το επίπεδο της κοινωνίας και του λαού μας.
Το πλουσιόπαιδο με το κύκλο του και τις πουστιές του έφτασε ψηλά, αυτό φανερώνει το πόσο "χαμηλά" είμαστε....

Ανώνυμος είπε...

Άπό προσωπική τραυματική εμπειρία στον πρώην εργασιακό μου χώρο γνωρίζω ότι μιλάμε για ένα άκρως φαιδρό άτομο γελοίου περιεχομένου με πολιτικό γραφείο επιπέδου οδού Φυλής και Τρούμπας όπου τα ανυποψίαστα παιδάκια που πήγαιναν να ζητήσουν εργασία ή Stage κατέληγαν να χορεύουν σε γονατάκια....και αν αντιδρούσαν έληγαν περιέργως ταχύτατα οι συμβάσεις τους!!!

chryssoula είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΕΛΕΕΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΥΠΕΡΟΨΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΝΟΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ. ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ. ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ.

Unknown είπε...

Τον κατατάσσω ανάμεσα στα χειρότερα και γλοιώδη υποκείμενα του κομματικού στερεώματος. Ντροπή σε όσους τον ψηφίζουν

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...