ΣΤΙΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Επειδή αυτή εδώ η ιστοσελίδα από την πρώτη μέρα δημιουργίας της(δείτε το πρώτο κείμενο),είχε υποσχεθεί ότι θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Ελλάδας και κανενός άλλου είναι υποχρεωμένη να πάρει θέση και για τις προσεχείς εκλογές. Εμείς δεν πιστεύουμε ότι όποιος και εάν εκλεγεί θα σώσει την χώρα ούτε θα επιλύσει τα μύρια προβλήματα που απασχολούν τους συνέλληνες. Όμως θέλουμε στην ελληνική βουλή ανθρώπους που να αγαπούν την πατρίδα τους , να είναι αντισιωνιστές, και να πιστεύουν στην προκοπή της φυλής μας. Αυτούς θα στηρίξουμε για να ακουστεί καθάριος ελληνικός λόγος, αφού για ακόμη μια εκλογική αναμέτρηση δεν κατεβαίνει κανένα εθνικιστικό κόμμα στις εκλογές(γεγονός που δεν είναι τυχαίο και μας προβληματίζει έντονα). Καταδικάζουμε τα κόμματα της ΠΡΟΔΟΤΙΚΉΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ(ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ) και αναζητούμε πατριώτες-εθνικιστές στα ψηφοδέλτια των υπολοίπων κομμάτων. Δεν δίνουμε ούτε μία ψήφο στους υποψηφίους του ΛΑΟΣ και αυτό γιατί δεν καταδίκασαν στην ψηφοφορία που έγινε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τα εγκλήματα του κομμουνισμού(μαζί με το ΚΚΕ).Προσωπικά θεωρώ ότι η είσοδος του ΛΑΟΣ στην Βουλή(με όλα τα χουντοβασιλικά αποβράσματα που έχει μαζέψει αυτό το κόμμα θα καθυστερήσουν την είσοδο ενός πραγματικά εθνικιστικού κινήματος όπως η επιβολή της Χούντας του ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ευνόησε την ύπαρξη του ΚΚΕ στην χώρα μας και δεν άφησε μέχρι και σήμερα τους αγνούς και πραγματικούς πατριώτες-εθνικιστές να μπουν και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ξέρω πως θα δυσαρεστήσει τους πρώην συναγωνιστές Κυριάκο Βελόπουλο, Μάκη Βορίδη και καμμιά δεκαπενταριά άλλους που είναι στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ αυτό το κείμενο. Αλλά ο τυχοδιώκτης και καιροσκόπος Πρόεδρος τους δεν αφήνει περιθώρια σε κανένα πραγματικό και μυαλωμένο εθνικιστή να τον πάρει στα σοβαρά. Ο διοργανωτής καλλιστείων επί Χούντας μετέπειτα βουλευτής της ΝΔ παιδί του Μητσοτάκη(πνευματικό για να μην παρεξηγηθούμε), είναι ο απόλυτος φαφλατάς, οπαδός του δικτάτορα Φιντέλ Κάστρο, που υποτίθεται ότι τιμά τους αγώνες των Ελλήνων ,ΑΛΛΑ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ . Αντίθετα για το εβραϊκό ολοκαύτωμα έστειλε όπως και για τον Γοργοπόταμο ,ενώ τιμά τον ΣΦΑΓΈΑ Άρη Βελουχιώτη. Θα ήθελα τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των συναγωνιστών πάνω στο κείμενο.

1 σχόλιο:

ROLLIGANS είπε...

Αν θες να κάτσεις ποτέ στα έδρανα της Βουλής ο μποξέρ είναι η μόνη σου ελπίδα. Κατάλαβέ το και ψήφισέ τον αλλιώς θα είσαι μια ζωή εκτός και δεν θα γεμίζεις ούτε λεωφορείο!

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...