ΠΑΟ-ΓΟΥΕΜΠΛΕΥ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Δέσποινα Παπαδοπούλου(σύζυγος του δικτάτορα ) στον δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά και μεταδόθηκε από την εκπομπή του ΦΑΚΕΛΟΙ(μπορείτε να δείτε το σχετικό video πιο κάτω), ισχυρίζεται ότι ήταν στημένο το νικηφόρο παιγνίδι ΠΑΟ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ που έγινε το 1971 στην λεωφόρο. Η διοίκηση της ομάδας ,η οικογένεια Βαρδινογιάννη είχε υποχρέωση να υπερασπιστεί την ιστορία της ομάδας από την συκοφαντική εκστρατεία της κατά δήλωσή της Αεκτζού , Δέσποινας Παπαδοπούλου. Ομως δυστυχώς δεν το έπραξε. Παίχτες όμως και παράγοντες της εποχής την χαρακτήρισαν ανισόρροπη και συκοφάντισα. Εμείς το μόνο που θα αναφέρουμε είναι ότι τα λεγόμενα της συζύγου του δικτάτορα Γ. Παπαδοπούλου έχουν την ίδια αξία με του συζύγου της , ο οποίος οδήγησε την χώρα μας σε επταετή οπισθοδρόμηση, και κατάφερε να έχει ακόμα έστω ένα μικρό ποσοστό το ΚΚΕ στην χώρα μας. Οι σύντροφοι πρέπει να του ανάβουν λαμπάδα αφού εάν δεν ήταν αυτός όπως σε όλα τα κράτη της Ευρώπης δεν θα ήταν μέσα στην Βουλή. Άλλωστε με εκλογές οι κομμουνιστές δεν έχουν βγει στην κυβέρνηση, και είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Δημοκρατίας και της Ευημερίας των Λαών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ρατσιστής! Δεν ντρέπεσαι να λοιδορείς το Κ.Κ.Ε. και να ενστερνίζεσαι ακραίες ναζιστικές θεωρίες; Υπάρχουν πολλοί πατριώτες μέσα στο Κ.Κ.Ε., όπως η Κανέλλη, οι οποίοι δεν λαϊκίζουν ανέξοδα, όπως οι δικοί σου Δεξιοί, αλλά αποδεικνύουν εμπράκτως την αγάπη τους για τον τόπο. Οσο για το ποδοσφαιρικό σκέλος του σχολίου σου, ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εσύ -βαζελάκο- κρυφό καμάρι ότι πήγες με τις αβάντες της χούντας τελικό. Επιτέλους βρέθηκε κι ένας άνθρωπος να το πει κι ένας ακόμη να το μεταδώσει ON AIR!

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...